Om Bokstavverkstedet

Bokstavverkstedet som er drevet av Rita, står i en særstilling når det gjelder skilting og merking. Med sin dype forankring i lokalsamfunnet og omfattende erfaring, bringer Rita en unik forståelse og ekspertise til hvert prosjekt.

Hos Bokstavverkstedet handler det ikke bare om å lage skilt – det handler om å skape effektiv kommunikasjon som passer perfekt inn i sitt miljø.

Rita, med sitt skarpe øye for detaljer og dyptgående kunnskap om skilting, rådgir kunder om den ideelle plasseringen av skilt for maksimal synlighet og effekt. Dette gjør Bokstavverkstedet til mer enn bare en skiltprodusent; det er en partner som hjelper bedrifter og organisasjoner å kommunisere sine budskap klart og tydelig.

 Enten det er veiledning til materialvalg av et HMS-skilt i et industrielt kompleks, eller kunstnerisk utforming av et inngangsskilt for et lokalt borettslag, bringer Rita sitt personlige preg og profesjonelle innsikt til hvert prosjekt. Med Bokstavverkstedet kan du stole på at dine skilt ikke bare blir laget med høyeste kvalitet, men også plassert der de har best mulig effekt. Bokstavverkstedet står klar til å hjelpe deg med alle dine skiltingbehov, med en tjeneste som er forankret i lokal ekspertise og personlig engasjement.

Kundeutsagn

Hva våre kunder sier

Servicen, kvaliteten og leveringstiden er helt upåklagelig. Anbefales på det sterkeste!

Petter Nikolaisen, Storvik

Hydro har brukt bokstavverkstedet i mange år. Vi er veldig fornøyd med Bokstavverkstedet, ofte er bestillingen vår levert allerede neste dag.

Trygve Stavik, Hydro

 

Vi bruke lokale bedrifter så langt det lar seg gjøre. Bokstavverkstedet har kort leveringstid og konkurransedyktige priser.

Birger Bakken, Sunndal Kommune

Vi har hatt et godt samarbeid med Bokstavverkstedet, og er glade for å ha en lokal leverandør som kan levere tilpassede produkter til vårt prosjekt

Vinnutrappa

Trenger du rådgivning til hvilken merking som er best for deg?

Kontakt oss for å få råd